SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Wednesday, 14 March 2018

i still remember ☺️


19 January 2017

saya still simpan conversation first kita. hahahahahaha 😂 mula mula saya rasa macam awak selamba gila! awak kelakar sangat. sampaikan saya tunggu awak makan tau semata mata nak sembang punya pasal. saya rasa macam awak bakal jadi kawan yang paling best maybe sebab kita sekepala.

8 February 2017

i took my very first step untuk tanya awak. jujur time ni saya tak sure dengan awak. saya rasa awak macam nak mainmain dengan saya. waktu ni sayang tu tak wujud lagi dalam hati saya. tapi saya suka awak. tapi saya keliru, saya suka awak sebagai apa.

17 February 2017

awak tak tahu waktu ni how much im worried about you. awak tibatiba sakit. kalau awak nak tahu, almost 2 minggu saya istikharah tau semata mata nak dapat confirmation sama ada nak continue kawan dengan awak or tak. padahal time ni awak dah macam confirm sangat dah pasal saya. siap panggil sayang bagai 🤦🏻‍♀️ serious laaa pening pasal seorang izhar je. hahahahahaha 😂 actually, kalau orang kata jawapan dia dapat dari mimpi.. im not so sure. sebab saya memang jenis tak mimpi mimpi ni hahahahahaha 😂 tapi saya kena mengaku. saya ada cuba dan berusaha nak jauhkan diri dari awak untuk mingguminggu tu. tapi awak tu haaa demam laaa, nak pitam laaa. gila tak takut 😅

19 February 2017

before this saya suruh awak tunggu genap sebulan kita kenal untuk bagi jawapan dari soaln cepumas awak tu and today we're officially declared as a couple. hahahahaha saya bukan nak dera perasaan awak. serious 🙋🏻 tapi saya pulak yang nervouse bila tanya awak "sudi tak jadi boyfriend saya" hahahahahaha 😂 kiranya saya lah yang confess kat awak kan? 🙈. fuhhhh lepas satu beban 😅😅😅


actually ada lagi moment moment yang best. contohnya waktu awak jumpa parents saya. time tu saya tak sangka pulak awak betul betul datang 😂 rasa macam gentle gila ah pakcik ni hahahahahahaha 😍😍😍 ohhh btw, ada jugak part yang tak best sepanjang kita kenal ni. but yeahhh yang tak best tu saya simpan je lah ye? 😉