SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Wednesday, 1 June 2011

hey.. new things!

wassup !! ekekeke.. no no.. ASSALAMUALAIKUM (kan lebih brutal ayu)
haaa.. wanna know something? aku dapat tahu satu benda yang baru.. hahaha..
mungkin aku sedikit up date kunno (kenapa aku spell macam neyh) ..
aku nak cerita pasal 'vlog'.. haa.. aku tau.. mesti ramai dah tau.. aku je kuno.. sob sob sob.. T_T
hmm.. vlog neyh macam neyh (bagi yang lebih kurang kuno pada aku) =P
kan kita semua tahu pasal blog (blog uh yang korang baca nie laa adoii..)
kan kalau aku.. just letak ayat ayat dan gambar je kan? tapi kalau vlog neyh.. post yang ber'video'.. haa..
kalau korang nak tahu.. ada laa antara blogger blogger Malaysia yang popular menerusi vlog.. antaranya ialah Maria Elena.. WHAT?! tak kenal? hahaha.. (selamat aku neyh kenal lagi) =)
jap jap.. nak tengok contoh vlog dia tak? jap jap aku nak selongkar folder folder aku.. hahaha..




haaa.. itu kalau Maria Elena.. tapi kalau Anwar Hadi.. nie vlog dia..



haa.. personally.. aku lagi suka Anwar Hadi.. (bukan sebab dia hensem.. tapi sebab dia kacak) hahaha.. no laa.. maen maen je.. just.. aku suka vlog dia sebab dia lebih kreatif dan banyak idea.. haa.. superb!
dia ada satu perangai yang sangat aku suka.. KELAKAR! hee..
tapi.. ia terserah laa kat korang.. kalau korang rasa Sis Maria Elena lagi best then Anwar Hadi..
ada aku kesah?

p/s: video akan tetap berjalan lancar.. walaupun ada background music.. hahaha.. kalau nak lagi jelas.. gy cari sendiri kat youtube)

No comments: