SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Sunday, 15 May 2011

Newspaper-In-Education

perghhh... benda neyh buat aku gila crazy.. mana tak nye.. aku wakil ahli PURPLE LOTUS GROUP(nama ntah apa apa ntah.. tak faham aku) kena buat 5(lima) majalah.. makkk aiiiiii (!!) gilakkk (!)
tapi apa yang menariknya.. selepas letak nama group uh.. kami terkibar kibar berkobar kobar nak buat benda alah uh.. hahaha.. nak tau apa cadangan kami?


  • nak type n guna computer majalah uh..
  • nak menang (nanti nama terpapang kat The Star)
  • nak dapat pizza banyak banyak
  • nak menang.. (hadiah lumayan woooo)

hahaha.. sengal kan (?) walaupun aku tau.. memang sure tak akan menang.. tapi.. tak apa lah.. nak sedapkan hati.. muahahahahhaa..
btw.. neyh antara mukadepan majalah  KAMI  (tapi tak siap lagi !) 


No comments: