SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Tuesday, 31 May 2011

salam sayang dari saya

salam sejahtera dan dalam 1Malaysia (!)
hee.. hari nie penat.. penat gila ouh! adoii..
aku tak tahu laa kenapa.. yang pastinya.. lepas balik kelas (2.45pm) aku terus je masuk bilik..
tak makan.. tukar baju pon tak (berbaju putih berkain biru).. hehe..
then papa kejutkan aku.. suruh mandi dan lain lain.. lepas siap semua kerja.. terus tidur balik..
(tak makan pon).. =(
bangun bangun je..
Azan~~
bukak pintu bilik.. tengok tengok kena tinggal.. WHAT?! haa.. gilaa sengal.. aku nak pergi jumpa opah! adoii.. semalam dah janji da.. neyh yang tak seronok neyh.. T_T
dah laa pagi pagi mood da jatuh lari.. barang aku terkunci dalam asrama.. huwaaaaa! macam mana nak study?
petang pulak kena tinggal.. memang 'seronok' laa aku.. duet tak ada.. fon tak ada (kononnya) =P kunci rumah tak ada.. dan yang paling penting Bear orang tak ada (!)
ntah macam mana.. aku jadi bertekat (sebab perut dah buat gigs) terus keluar rumah.. tanpa bawa kunci.. ambil pinjam duet mama.. pergi kedai.. makan puas puas.. haa.. lega.. ^_^
bila nak balik.. baru teringat kunci memang tak bawa.. apa lagi bertapa laa aku depan toilet rumah.. ntah macam mana.. jiran aku datang.. ajak sembang.. sampai laa pakcik aku datang bawak kunci rumah.. hee..
penat!


p/s: gambar tak ada kena mengena.. =)

No comments: