SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Friday, 10 June 2011

what? pasar malam diROMPAK!

hey fellas..
hee..

assalamualaikum.. haa.. nie cite cite hangit hangat.. hahhaa.. ye r.. pasar malam dirompak..
baru je kejap tadi.. tadi.. waktu nak pergi.. punya laa cuak.. hehehe..
habis sume ayat kitorang bace..

fatin
nazirah
sya sya
hakim
nabila
adli
nadrah
munirah
amran a.k.a atok


senarai barang yang kitorang beli.. perghhhh.. banyak sangat nak sebut..
antaranya ialah..

ice blanded =10 unit
char kuew teau=3 unit
buah buah-an =pelbagai jenis
roti john=3 unit a.k.a besar
macam macam lagi laa.. yang paling penting.. semuanya di support oleh en.amran..
hahaha.. terima kasih atuk!!

total up = almost RM 100

Sunday, 5 June 2011

blogger ♥

hye readers!
hmm.. lama tak bukak lappy.. fon pon.. huwaaaa.. T_T
(sedeyh tahap gaban)
ekekeke.. rindu dia.. adoii..
esok happy anniversary.. haa.. tak tau boleh wish ke tak.. almaklum laa..
fon dah tak ade.. ekekeke.. (tulaaa.. buat jahat lagi.. padan laa muka..) 
semalam.. sambut birthday Fatin Mahirah a.k.a sepupu aku.. hee
birthday dia.. 20 mei 1994.. opah aku bersungguh sungguh sangat suruh buatkan majlis untuk dia..
kitorang sambut 2 hari.. hari pertama.. makan KFC.. hari kedua makan sate, cake 2 biji, air kotak (tak boleh air gas.. kami nak exam.. jeles.. =P) dan lain lain..
sambut kitorang je laa.. ajak orang terdekat.. sepupu.. sume sume laa.. jeles? hahaha.. ntah laa..
aku ingat lagi.. zaman dulu dulu.. (sampai form 3) aku selalu buat birthday party.. siap ada karaoke lagi.. hahaha.. ada games, pertandingan menyanyi, macam macam laa.. tapi.. semenjak duamenjak tigamenjak empat menjak neyh aku dah tak sambut dah.. mama ada laa jugak cakap nak buat.. tapi alasan aku.. ada laa.. =) dan sekarang ney.. tiba tiba aku rasa macam.. aku rindu suasana macam dulu.. alahaiii.. apa apa pon.. aku nak ucapkan..


Happy Anniversary syg, Muhammad Firdhaus yang ke-9 bulan.. iloveyousomuch.. and i'llalwaysloveyou..


dan..


Happy Birthday Nur Munirah Mazzuki.. wish = secret ! =) (takut tak sempat nak wish diri plak nanti.. ekekeke)



Saturday, 4 June 2011

kisah tadi..

hey fellas !
=)
tadi aku online.. tak laa lama.. tak laa sekejap.. boleh laa tahan.. ekekeke.. rindu sangat kat en. firdhaus.. adoiii..
bukak bukak.. terus nampak dia.. tapi saje je nak tunggu dia tego dulu.. ngade ngade.. hehehe..
haa.. gila rindu.. daripada nak layan blues (sedeh nak mati) terus tak jadi.. dia memang seorang yang.. erm.. apa erk? haaa.. penyejuk hati! hahahaha.. 
gud nite batman!.. iloveyou ironman.. muahhhh muahhh pakcik..


heyy.. kau buat aku angau tiap masa kat kau tahu tak?

err..

i wanna cry !!


tak ada apa lagi yang perlu aku cakap.. aku rasa.. gambar uh dah menerangkan semuanya..

Wednesday, 1 June 2011

bakat terpendam

assalamualaikum..
haa.. post kali nie aku nak tunjuk.. bakat bakat terpendam..BUDAK KECIK..
bagi aku.. mereka sangat berbakat.. sebab mereka berumur.. err.. berape erk? lupa! hahaha.. tape laa.. korang tengok video video nie.. nie adalah antara budak budak kecik yang aku tabikk! hee..





walaupun budak neyh.. cakap satu patah haram pun aku tak faham.. tapi.. dia rety main gitar.. perghh.. aku yang tua bangka nie pon tak rety.. dah laa comel.. hebat!




yang nie plak.. budak nie serious nampak genius.. haa.. tiba tiba rasa malu jadi orang besar.. hahaha...

p/s : kan best kalau ada baby yang pandai macam nie (aku suka budak budak ke?)

aku = ponteng sekolah

salam..
hee.. aku ada story lagi neyh.. cepat baca, cepat baca!! hee..
tentang aku, cham dan adena.. haa,, tajuk kat atas macam gempak je kan? hee..
yup.. memang aku ponteng sekolah.. ehh.. mane ade.. aku budak baik (sambil buat muka innocent) =)
hahaha.. tade laa.. kalau korang nak tahu.. sekolah aku kan.. ada dua pagar.. pagar depan dan belakang.. sekarang.. pagar belakang akan senantiasa di kunci.. tapi jauh gila nak pusing.. macam yang korang tau.. this week aku ada klas tambahan.. so.. masa untuk makan waktu rehat terhad sebab kitorang terpaksa beli makanan kat kedai yang agak jauh.. perghh.. nak di jadikan cerita.. tadi klass aku lambat habis.. so masa rehat aku dah di cut.. mula mula ingat nak jalan kat pagar depan (jalan jauh).. tapi takut tak sempat.. so.. kami decide nak panjat je pagar uh.. haa.. memang laa BAGUS idea uh.. aku dah laa pakai baju sekolah.. diorang boleh laa cerita.. pakai t-shirt.. pikir punya pikir.. aku pon setuju.. dan aku laa orang pertama panjat.. hahaha.. aku ok je (kaki pendek panjang).. hahaha.. waktu nak pergi uh.. cham ok je.. addy laa.. agak tergelincir..(time uh aku dah puas tahan gelak tapi tak boleh.. sorry addy.. hahahaha) tapi bila nak balik.. cham.. errr.. hahahahaa.. ada lah.. rahsia.. hee..


addy


aku dan cham 

balik je dari klas... papa jemput.. then terus pergi hospital.. addy ikut sekali.. sebab dia kata nak melawat opah.. =) aku dengan baju sekolah ++ tudung labuh.. memang orang pandang pelik laa.. hahaha..bia laa.. aku tak kesah pon.. werkkk =P

hey.. new things!

wassup !! ekekeke.. no no.. ASSALAMUALAIKUM (kan lebih brutal ayu)
haaa.. wanna know something? aku dapat tahu satu benda yang baru.. hahaha..
mungkin aku sedikit up date kunno (kenapa aku spell macam neyh) ..
aku nak cerita pasal 'vlog'.. haa.. aku tau.. mesti ramai dah tau.. aku je kuno.. sob sob sob.. T_T
hmm.. vlog neyh macam neyh (bagi yang lebih kurang kuno pada aku) =P
kan kita semua tahu pasal blog (blog uh yang korang baca nie laa adoii..)
kan kalau aku.. just letak ayat ayat dan gambar je kan? tapi kalau vlog neyh.. post yang ber'video'.. haa..
kalau korang nak tahu.. ada laa antara blogger blogger Malaysia yang popular menerusi vlog.. antaranya ialah Maria Elena.. WHAT?! tak kenal? hahaha.. (selamat aku neyh kenal lagi) =)
jap jap.. nak tengok contoh vlog dia tak? jap jap aku nak selongkar folder folder aku.. hahaha..




haaa.. itu kalau Maria Elena.. tapi kalau Anwar Hadi.. nie vlog dia..



haa.. personally.. aku lagi suka Anwar Hadi.. (bukan sebab dia hensem.. tapi sebab dia kacak) hahaha.. no laa.. maen maen je.. just.. aku suka vlog dia sebab dia lebih kreatif dan banyak idea.. haa.. superb!
dia ada satu perangai yang sangat aku suka.. KELAKAR! hee..
tapi.. ia terserah laa kat korang.. kalau korang rasa Sis Maria Elena lagi best then Anwar Hadi..
ada aku kesah?

p/s: video akan tetap berjalan lancar.. walaupun ada background music.. hahaha.. kalau nak lagi jelas.. gy cari sendiri kat youtube)