SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Saturday, 23 July 2011

orang sakai..

  • tengok ini orang.. haaa.. menyampah.. menyakitkan hati.. dia kata saya nak ambil boffie die.. nampak macam saya terdesak sangat ke?! auuw.. sakit tinge saye.. apa dia ingat saya nak sangat ke? hey.. bf awak uh.. saya tak kenal dia.. dan dia pon tak kenal saya tau.. haa.. macam dia sorang je ada boffie.. haa.. MENYAMPAH! btw.. kalau ikutkan hati saya.. nak je saya cakap macam nie kat awak..

    "heyy.. awak ingat saya nak sangat ke bf awak uh.. saya tak kenal pon laaa! dia yang add saya.. tiba tiba IM.. kalau tak balas nanti orang cakap sombong plak.. haaa! tak faham laa.. tak kan tak nampak plak kot.. orang pon ada in relationship jugak.. haaa.. kecoh je lebeh! uwerkk! =P"

    dah laa.. couple nie plek plek.. sekejap gado.. pastu.. iyuhhhhh... rase macam nak ________.. dushh dushh!! hahahaha.. puas hati.. akhir kalam.. SAYA TAK NAK PON LAA PAKWE AWAK UH.. SAYA DAH ADA SATU.. satu uh pon saya tak reti nak layan.. nie nak tambah lagi pulak.. ada hati..

    **kepada orang yang berkenaan.. jangan kata saya tak cuba nak hide nama awak.. saya dah try.. die yang ternampak sendiri.. padan muke!

  • kpd m_ _ _ _ _ _.....jgn gtai kcu pakwe org!!!!!
    July 17 at 7:48pm ·  · 

    • 4 people like this.

      • Hani Honey hahahaha~~
        sape tu ???

        July 17 at 7:49pm · 

      • Asma Salsabila ad la...gedik kcu pkwe owg
        July 17 at 7:50pm · 

      • Hani Honey ohhh ?
        hahah~~
        saba2 :)

        July 17 at 7:51pm · 

      • Asma Salsabila sabar dah ni
        July 17 at 7:51pm · 

      • Shahfiq Shah uish...jgn mrah2 xbek....erk slp...mrah je bdk 2..........pkwe org pon nk d.kcu
        July 17 at 7:59pm · 

      • Edy Zaini ang ad pkwe ka?huhuhu
        July 17 at 8:14pm · 

Sunday, 17 July 2011

aduhaiii..

huwaaa... tade benda yang mampu aku cakap.. tengok neyh... =(


Banner


Maaf! Anda tidak terpilih untuk menyertai PLKN Siri 9/2012. Terima kasih.



HAKCIPTA TERPELIHARA © 2006 JABATAN LATIHAN KHIDMAT NEGARA




rase macam nak meraung raung.. huwaaa.. mama siap kate lagi.. bagus laa kalau macam uh.. adoii.. tak support langsong! huwaaaa...

tingkayu!

assalamualaikum..
hye readers! haa.. lame tak buat post.. ade juga yang tanya kenapa.. jawapan aku mudah..
merajuk.. hahaha.. ntah apa apa..
hmm.. ntah laa.. sekarang nie.. zaman dan musim emo aku.. apa apa pun aku buat.. mesti tacink habis.. adoii..
susah laaa.. hmm.. aku nak tanya nie.. kawan aku cakap.. kalau kita berdoa.. dan 40 orang yang aminkan doa kita uh.. nanti termakbul.. betul ke? hmm.. 


Arif Radzi
org ckp lah, kalo 40 org aminkan doa, doa tu akan makbul, yeah ? so BACE LAH NI ==> "YA ALLAH, berilah kejayaan yg cemerlang kpd Arif Radzi, amin", hee :D
July 4 at 4:10pm ·  · 
boleh aku cakap something.. adoii.. tak tau nak cerita macam mane.. susah laa macam nie.. T_T
ok laa.. pendek kan.. aku nak macam dulu..
just macam dulu.. tak minta lebih..
haaa.. macam nie.. seyes.. aku memang nak kehidupan aku.. jadi macam dulu..
adoiii.. serabut laa macam nie!

Sunday, 3 July 2011

masa bergembira! hee..

aku ada satu teka teki..
burger apa yang seronok?..
haaa.. jawab jawab.. =P
jawapannya: bergembira! hahahaha..


assalamualaikum, salam sejahtera dan salam 1Malaysia.. hee..
semangat nie.. ekekeke..
nak tau taaaa???...... hee.. =P
aku dapat.. dapat.. hee..
new MP4.. hahaha.. sekali headphone.. hahahaha.. puas hati.. dah lama nak beli.. asyik tangguh je
seyes.. mula mula.. aku nak beli MP5.. ntah macam mana.. tak jadi plak.. nampak macam tak meyakinkan je jenama dia.. hahaha.. CELLTECH.. hahaha..
mula mula sekali.. aku nak beli MP3 je.. yelaaa.. bajet kecipot.. hahahaha..
ntah macam mana ntah.. selepas papa dah cakap yang aku neyh pemilih.. siap cakap macam nie lagi..

"orang kaya nie tak penat penat lagi ke berjalan? dari tadi berjalan.. tak kan tak ada satu pon yang berkenan? choosy betul!.."


hahahaha.. rileks laa papa! hee.. apa apa pon.. tadi yang pergi just aku, papa dan mama.. yang lain tinggal.. yelaa.. aku kan anak kesayangan.. muahahahhaha.. bangga diri! 
btw.. yang nie laa apa ya
ng aku nak.. aku nak beli gadget sendiri.. guna duit simpan aku sendiri.. yelaaa.. selama neyh.. asal ada duet je simpan dalam bank.. haa.. nak jugak nampak hasil yang aku neyh penabung tegar..  ekekeke.. tapi bila balik uh.. lepas makan baskin robbins..




ada satu kejadian yang buat aku nangis kat LRT uh.. haa.. asal laa aku neyh.. makin besar makin sensitive plak.. adoiii.. emo je memanjang.. papa cakap aku manja..
mana ada.. adoii.. heyy.. yang uh ternanges je.. selama nie mana ada aku nanges depan orang ramai (kecuali time hari sukan hari uh)
haa.. lupa nak bagi tau.. aku beli kat Plaza Low Yat ..


haa.. total up aku habis hari ni RM328++ 
kedua dua barang uh.. berwarna PINK! hahaha.. jangan jelesh! hee.. btw.. gambar gadget uh.. aku tak nak tunjuk lagi.. nanti baru aku letak.. surprise! hahaha..
pape pon.. nie respon parents aku.. bila aku cakap aku nak beli..

"kakak.. baik beli phone je.."
"memang perlu ke benda uh?"
"mama tak kesah kalau kakak nak.. tapi nanti phone uh sape yang nak guna?"
"kakak.. biar papa belikan.. papa belanja.. nak?"

hahaha.. tade tade.. selama nie aku memang tak pernah minta apa apa.. yup.. termasuk phone.. kalau korang nak tau.. aku tak suka phone uh.. menyampah.. leceh! adoii.. sebab uh laa.. bila aku cakap nak beli.. mama ngan papa tak bantah.. cuma diorang cadangkan aku beli phone je.. ahhhh... tamo tamo! hee.. =)
so.. konklusi nya disini.. saya telah berjaya membeli apa yang saya nak.. dengan duit yang saya simpan (ehsan dari mama dan papa)
Thank you mama and papa.. ILOVEYOU.. so much!