SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Saturday, 23 July 2011

orang sakai..

  • tengok ini orang.. haaa.. menyampah.. menyakitkan hati.. dia kata saya nak ambil boffie die.. nampak macam saya terdesak sangat ke?! auuw.. sakit tinge saye.. apa dia ingat saya nak sangat ke? hey.. bf awak uh.. saya tak kenal dia.. dan dia pon tak kenal saya tau.. haa.. macam dia sorang je ada boffie.. haa.. MENYAMPAH! btw.. kalau ikutkan hati saya.. nak je saya cakap macam nie kat awak..

    "heyy.. awak ingat saya nak sangat ke bf awak uh.. saya tak kenal pon laaa! dia yang add saya.. tiba tiba IM.. kalau tak balas nanti orang cakap sombong plak.. haaa! tak faham laa.. tak kan tak nampak plak kot.. orang pon ada in relationship jugak.. haaa.. kecoh je lebeh! uwerkk! =P"

    dah laa.. couple nie plek plek.. sekejap gado.. pastu.. iyuhhhhh... rase macam nak ________.. dushh dushh!! hahahaha.. puas hati.. akhir kalam.. SAYA TAK NAK PON LAA PAKWE AWAK UH.. SAYA DAH ADA SATU.. satu uh pon saya tak reti nak layan.. nie nak tambah lagi pulak.. ada hati..

    **kepada orang yang berkenaan.. jangan kata saya tak cuba nak hide nama awak.. saya dah try.. die yang ternampak sendiri.. padan muke!

  • kpd m_ _ _ _ _ _.....jgn gtai kcu pakwe org!!!!!
    July 17 at 7:48pm ·  · 

    • 4 people like this.

      • Hani Honey hahahaha~~
        sape tu ???

        July 17 at 7:49pm · 

      • Asma Salsabila ad la...gedik kcu pkwe owg
        July 17 at 7:50pm · 

      • Hani Honey ohhh ?
        hahah~~
        saba2 :)

        July 17 at 7:51pm · 

      • Asma Salsabila sabar dah ni
        July 17 at 7:51pm · 

      • Shahfiq Shah uish...jgn mrah2 xbek....erk slp...mrah je bdk 2..........pkwe org pon nk d.kcu
        July 17 at 7:59pm · 

      • Edy Zaini ang ad pkwe ka?huhuhu
        July 17 at 8:14pm · 

No comments: