SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Sunday, 17 July 2011

tingkayu!

assalamualaikum..
hye readers! haa.. lame tak buat post.. ade juga yang tanya kenapa.. jawapan aku mudah..
merajuk.. hahaha.. ntah apa apa..
hmm.. ntah laa.. sekarang nie.. zaman dan musim emo aku.. apa apa pun aku buat.. mesti tacink habis.. adoii..
susah laaa.. hmm.. aku nak tanya nie.. kawan aku cakap.. kalau kita berdoa.. dan 40 orang yang aminkan doa kita uh.. nanti termakbul.. betul ke? hmm.. 


Arif Radzi
org ckp lah, kalo 40 org aminkan doa, doa tu akan makbul, yeah ? so BACE LAH NI ==> "YA ALLAH, berilah kejayaan yg cemerlang kpd Arif Radzi, amin", hee :D
July 4 at 4:10pm ·  · 
boleh aku cakap something.. adoii.. tak tau nak cerita macam mane.. susah laa macam nie.. T_T
ok laa.. pendek kan.. aku nak macam dulu..
just macam dulu.. tak minta lebih..
haaa.. macam nie.. seyes.. aku memang nak kehidupan aku.. jadi macam dulu..
adoiii.. serabut laa macam nie!

No comments: