SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Wednesday, 31 August 2011

ouh terharu sudah!

hai kawan kawan! **wink wink ^_^
mesti korang tertanye tanye.. apa laa yang pelik sangat.. tetiba gilo ceria semacam..  =P
tade laa.. tengah berbunga bunga nie.. haa.. 
tengok ni, tengok ni..
i'm speechless!

terharu babe!.. huwaaa.. **sob sob sob
engat kan dah lupe! huwaaa.. budak ini terlalu laa sweet.. kalah gulagula
selalu buat aku termaloo sendiri.. yelaa.. aku kan ta sweet langsong..
hampehh!
tengok nie, tengok nie!

see! aku ta sweet langsong

bukan apa.. aku nie kan pemalu orangnye.. ngek kau munirah 
hahaha.. tapi betul laa.. hmm..
aku try untuk jadi se-sweet dia.. tapi.. hahaha..
same jugak.. haa.. tape laa.. aku janji aku akan try yg terbaik untuk dia..
walaupun aku tahu aku bukan orang yang cukup sempurna untuk dia..
tapi cukuplah kalau dia tau.. yang aku dah cuba untuk jadi yg terbaik untuk dia.. sampai bilabila..
i'm sorry syg..

Tuesday, 30 August 2011

blaa blaa blaa.. bebelan pagi raya!

 gamba malam raya! 
kena study jelaa lepas nie.. yelaa.. SPM dah dekat laa kan ?
family jarang berkumpul .. rumah jauh, busy dll
dah tak boleh cari malam 'lailatul qadar' dah.. sekali setahun je..memanglaa kan
dah tak boleh nak pergi bazaar.. taleyh nak pow duet orang dah
hantu dah kuar ! gile.. hantu! HUWAAA...
APA APA PON.. YANG PENTINGNYA.. RAYA.. DAPAT DUET RAYE.. BEST JUGAK KAN? =)

baiklahh.. rakan rakan sekalian.. Dikesempatan yang ada nie saya, nurmunirahmazzuki nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.. MAAF ZAHIR DAN BATIN .

saya nak bagi peringatan nie.. kalau sebelum nie rasa banyak wat salah.. kurang kurangkanlaa.. kau pon same laa munirah Uolls jangan lupalah kekalkanlah kebaikan yang kita buat waktu bulan ramadan tu.. sedekah, wat pose sunat, zikir, bace Al-Quran, study lepas bangun tidur..
haaa... =) 
kepada kamu kamu semua yang balik kampung aku balik kampung sebelah rumah je tahun nie.. jaga diri sendiri.. yang bawak kereta or kenderaan lain uh.. jangan lupa! kalau ngantok.. berhenti! tidur dulu.. tapi jangan sampai terlajak plak.. hahaha.. 

tapi tapi tapi , jangan excited sangat nak raya yeah ? sebab kesian orang yang menderita dlm kbur . diorang menangis , meraung tatkala takbir raya berkumandang . kita pulak duk suka ria . eh , tak patut tak patut . cukuplah kita meraikan hari raya dengan sederhana je . 

apa apa pon.. nak duet raye! jangan laa kedekut sangat.. woii munirah tek sedo ko hang uh dah beso?


saya juga nak mengucapkan Salam Kemerdekaan.. haa.. untuk mama n papa.. HAPPY ANNIVERSARY! wow! combo babe.. hehehe.. 

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ,
dan 
SALAM KEMERDEKAAN :)




konon cantek laa uh.. =)

Friday, 26 August 2011

SUPERB!


hari ini saya akan cerita tentang seorang blogger yg terkenal.. dia sangat laa suka melukis.. sampai hampir kesemua post dia ada lukisan.. yang paling menarik.. kesemua lukisan dia dicetak dan dijadikan buku.. buku kedua uh.. nie link dia.. 'abg hebat'

nie aku sediakan salah satu post yg aku suka.. =)
TAJUK = POKOK

*sila berhentikan pause lagu yang sudah sedia ada.. dan klik dibawah.. terima kasih..*


(Sila klik Play)

Tersesat, malu bertanya

Tak tahu, tak tahu ke mana

Terlalu banyak alasannya, duk terdiam

Menyusur di kaki lima

Terlihat bayang wajah kelmarin

Tersentuh hati bagai luruh

Tanya sama pokok, "apa sebab goyang?"

Jawab, "angin yang goncang"

Terbang burung terbang

Patah sayap diduga

Seandainya rebah,

kau masih ada
Kau masih ada

Sunday, 21 August 2011

balikbalikbalik..

saya nak buat header baru.. tapi tade masa.. tapelah.. nanti saya tujuk kat awak semua ea? hee.. sayang awak semua.. apa apa pon saya nak pergi bersiap.. nak balik asrama.. haa.. balik sorang laa jawabnya.. hmm.. tapi tape laa.. ok jugak.. kan? hmm.. bye! gonna miss you.. muahhh pipi kiri.. muahhh pipi kanan.. =)

kisah jam duabelas =)

haa.. assalamualaikum.. lame tak jenguk jenguk blog..
dah berhabuk blog neyh.. haa.. kesian.. ^_^
maklumlaa.. owner busy.. nak SPM.. hahahaa..btw.. na cerita pasal hari ini..
kami berbuka puasa..

TEMPAT : Dataran Merdeka dan Jalan TAR
MASA     : Petang (jam Malaysia)
TARIKH  : 20 Ogos 2011
AHLI       : 
Munirah Mazzuki
Aisyah Hasan
Fatin Mahirah
Nazirah Husna
Sherfeeka Ayob
Syafiqah Rosli 


Apa yang menarik.. pada mulanya.. ramai yang cakap nak pergi.. last last.. nie je.. haa.. apa boleh buat.. yang penting kami enjoy.. ieyka.. beli barang.. banyak gile! hahaha..

nie picture kami.. siket je.. sebab busy windowshop.. hahaha..











walaupun pada mulanya kami bergaduh pasal Pustaka Mukmin.. tapi akhirnya.. happy ending! =) mmuuahhh pipi kanan, mmmuahhh pipi kiri! =)