SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Tuesday, 30 August 2011

blaa blaa blaa.. bebelan pagi raya!

 gamba malam raya! 
kena study jelaa lepas nie.. yelaa.. SPM dah dekat laa kan ?
family jarang berkumpul .. rumah jauh, busy dll
dah tak boleh cari malam 'lailatul qadar' dah.. sekali setahun je..memanglaa kan
dah tak boleh nak pergi bazaar.. taleyh nak pow duet orang dah
hantu dah kuar ! gile.. hantu! HUWAAA...
APA APA PON.. YANG PENTINGNYA.. RAYA.. DAPAT DUET RAYE.. BEST JUGAK KAN? =)

baiklahh.. rakan rakan sekalian.. Dikesempatan yang ada nie saya, nurmunirahmazzuki nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.. MAAF ZAHIR DAN BATIN .

saya nak bagi peringatan nie.. kalau sebelum nie rasa banyak wat salah.. kurang kurangkanlaa.. kau pon same laa munirah Uolls jangan lupalah kekalkanlah kebaikan yang kita buat waktu bulan ramadan tu.. sedekah, wat pose sunat, zikir, bace Al-Quran, study lepas bangun tidur..
haaa... =) 
kepada kamu kamu semua yang balik kampung aku balik kampung sebelah rumah je tahun nie.. jaga diri sendiri.. yang bawak kereta or kenderaan lain uh.. jangan lupa! kalau ngantok.. berhenti! tidur dulu.. tapi jangan sampai terlajak plak.. hahaha.. 

tapi tapi tapi , jangan excited sangat nak raya yeah ? sebab kesian orang yang menderita dlm kbur . diorang menangis , meraung tatkala takbir raya berkumandang . kita pulak duk suka ria . eh , tak patut tak patut . cukuplah kita meraikan hari raya dengan sederhana je . 

apa apa pon.. nak duet raye! jangan laa kedekut sangat.. woii munirah tek sedo ko hang uh dah beso?


saya juga nak mengucapkan Salam Kemerdekaan.. haa.. untuk mama n papa.. HAPPY ANNIVERSARY! wow! combo babe.. hehehe.. 

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ,
dan 
SALAM KEMERDEKAAN :)




konon cantek laa uh.. =)

No comments: