SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Saturday, 17 September 2011

tukar tukar tukar!

wehooo! assalamualaikum..
hello there!.. ;)
kali nie.. aku ada post baru.. berkenaan blog nie.. akan berubah wajah lagi.. hahaha.. sabo je laaa..
sayik tukaa aje kan? sebab ta cantek laaa aku tuka.. nie pon still ta cantek..
ape ape pon.. aku kena pergi dah nie.. dah lambat.. nak kuar.. hee..
jom je PAVILION! =D


Sunday, 11 September 2011

kelas yang ber-SEJARAH

hello there!
saya, nur munirah mazzuki.. akan bercerita tentang satu cerita yang sangat bersejarah..
ceyhh ayat macam apa je
tapi betol laa.. tade aku ada kelas sejarah jam 10.50pg jam malaysia
macam yang awak semua tahu.. cikgu sejarah saya ialah Mike Mahen a.k.a Mahendran.. guru cemerlang sejarah sebab dapat buat semua budak MTDI dapat A untuk sejarah
haa.. apa apa pon.. tadi.. cikgu Mahen tak dapat datang.. atas sebabsebab tertentu
so.. ganti orang lain.. tak tau laa cikgu ape name.. tibe2 ganti.. tapi tak kisah laa..
tapi yang paling mengejutkan.. lepas 15 minit cikgu tu mengajar.. sorang budak keluar kelas.. tapi dengan cara yang berhemah laa.. dia minta kebenaran.. ntah ape ntah die temberang.. adoii.. lepas uh.. yang laenlaen ikut..
keluar sorok sorok ikut pintu belakang.. hadoiii.. kejamm laaa.. nie first time aku tengok orang buat macam uh.. aku budak nerd
apa nak jadi laa.. dah laa na dekat SPM ayat motivasi seyhh
hahaha.. apa apa pon.. korang doakan aku tau.. untuk TRIAL neyh.. cuak kott.. tambah tambah lagi esok.. ADDITIONAL MATHEMATICS.. wow! gilegile!



 suatu ketika dahulu

Tuesday, 6 September 2011

selamat ulang tahun

hello there
kali nie saya nak buat post mengenai tarikh hari nie.. *sebenanya ayat nie telah ditaip lebih awal daripada masanya
hmm.. syg.. saya harap awak baca.. =)
erm.. hari nie 6.9.2011.. means.. genaplah setahun kita bersame *couple laa uh.. =P
sepanjang kita couple.. awak dah ajar saya.. banyak perkara yang indah..
haa.. kalau awak nak tahu,, mula mula kita kenal dan kita couple.. hati saya kuat menyatakan.. kita memang tak kan lame.. bukan sebab saya tak suka awak.. just.. saya takut awak tak tahan dengan saya..
kalau awak ingat.. dulu saya pernah cakap dan selalu cakap kat awak..


"awak.. kalau satu 1 hari nanti awak dah suka orang lain,  dah jumpa orang yang lebih baik dan mampu bahagiakan awak.. or.. sayang awak dah mula kurang untuk saya.. perasaan awak dah lain terhadap saya... dah tak macam waktu mula mula kita kenal..awak bagi tau saya.. :)"


tapi.. awak selalu marah saya.. awak cakap.. awak tak nak denga saya cakap macam tu.. haa.. kalau boleh.. saya memang tak nak cakap.. tapi.. saya just nak tengok awak bahagia dengan pilihan awak.. kalau orang yang awak sayang tu bukan saya.. saya tak nak yang lain.. itu je.. saye dah rasa cukup bahgia kalau dapat tengok awak bahagia.. hmm.. walau apa pon keputusan awak..saya terima.. sebab saya sayang awak sangat..

dulu.. banyak kali saya engatkan diri saya.. jangan terlalu menyayangi seseorang.. sebab saya takut hadapi saat saat kehilangan.. tapi.. saya memang tak dapat dengar kata hati..saya sayang awak sangat..saya tahu... saya bukan seorang kekasih yang sempurna untuk awak.. tapi saya akan cuba jadi yang terbaik..

hmm.. sekarang baru saya sedar.. dan saya percaya.. cinta pertama adalah cinta yang paling indah.. awak cinta pertama saya dan kenangan yang paling terindah untuk saya.. iloveyousomuch!

HAPPY ANNIVERSARY syg (!)

Sunday, 4 September 2011

firdhaus ibrahim

awak.. hari tu.. awak ada cakap.. apa kata kalau.. header saya tukar kepada gamba awak dengan saya..
hmm..
saya nak buat.. tapi tak reti... jadi buruk macam tu aje.. tape ke? hee..
tulaa saya suruh awak editkan.. tamo.. ape laa.. 
hmm... sorry.. sebab saya buat tak cantek.. nanti awak tolong betul kan ea? saye tolong masukkan dalam blog aje.. hee.. 


hey.. saya suka gamba awak yang ini.. awak nampak.. sangat sangat sangat sangat kacak! hee..=)

selamat tinggal!

aku dah tak online dah kot lepas nie.. aku kena balik asrama..
SPM pon dah dekat *balik balik SPM
apa apa pon.. doakan aku.. 
aku mesti rindu kat korang nanti..
mmuuaaahhhh!


orang cakap aku..

hai hai..
nie aku nak bagi tau.. apa yang orang cakap pasal aku..
diorang cakap..

aku tinggi sangat *tulaa.. kecik kecik mama suruh minum susu tanak.. kan dah rendah
aku kurus * nie antara statement yang aku bangkang.. =P
mata aku akan nampak macam cina (sepet) bila senyum *tak kan senyum mate jadi besa kot..
aku tak reti senyum.. tak de senyuman yang menawan *fake smile 
aku kuat makan *bela hantu raya laa :)
aku nie macam burung hantu * yelaa.. nak jage keamanan dunia waktu malam credit to firdhausibrahim
sangat laa cerewet * eyhh.. TIPU!
degil gile!.. *anak yang baiklaaa
berperangai pelik *memang laa.. aku lahir kat angkasa lepas.. korang apa tau
suka buat benda benda pelik *aku tak makan orang pon.. apa yang pelik?
seorang yang tekad *no comment
kuat nanges *haaa.. mane ade!
tacink lebih *tak lahhh...
jiwang *weyh.. aku brutal laaa.. :D
nerd * ^_^


sebenarnya ada banyak lagi.. cuba tengok... sume buruk buruk aje.. tade ke yang baik untuk aku? hahaha.. tape laa.. ape ape pon.. aku sayang korang sume!


tibe tibe rasa macam nak letak gamba pakcik neyh.. haa.. comel sangat! :)

raya raya raya!

hai semua!
post kali nie aku just nak letak gambar raya.. malas nak tulis panjang panjang.. just.. enjoy! =)

baju kurung ke-2.. =)







tengok laa budak sebelah aku tu.. yang tu anak kepada sepupu aku.. sepatutnya dia kena panggil aku maklong.. but.. eeiii.. geli aku.. dye pnggil aku sis mell.. hahaha..


nadrah




nabila


aku


tengok nie.. sje je nak ngade ngade.. 

adik 

ringg ringg..

hello there!
saya baru je lepas borak borak dengan syg saya.. =)
haa.. bahagianya.. hmm.. maybe itu call yang terakhir.. sampailah SPM nanti.. *yelaa tu
then kitorang wat skype.. haa.. first time kot.. haa.. takut gile.. sangat sangat.. hahaha..
hmm.. maybe itu yg terakhir.. maybe.. *hope bukan laa hahaha
erm.. tak sabar nak tamatkan SPM.. hmm.. seriously.. SPM cepatlah habis..