SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Sunday, 4 September 2011

orang cakap aku..

hai hai..
nie aku nak bagi tau.. apa yang orang cakap pasal aku..
diorang cakap..

aku tinggi sangat *tulaa.. kecik kecik mama suruh minum susu tanak.. kan dah rendah
aku kurus * nie antara statement yang aku bangkang.. =P
mata aku akan nampak macam cina (sepet) bila senyum *tak kan senyum mate jadi besa kot..
aku tak reti senyum.. tak de senyuman yang menawan *fake smile 
aku kuat makan *bela hantu raya laa :)
aku nie macam burung hantu * yelaa.. nak jage keamanan dunia waktu malam credit to firdhausibrahim
sangat laa cerewet * eyhh.. TIPU!
degil gile!.. *anak yang baiklaaa
berperangai pelik *memang laa.. aku lahir kat angkasa lepas.. korang apa tau
suka buat benda benda pelik *aku tak makan orang pon.. apa yang pelik?
seorang yang tekad *no comment
kuat nanges *haaa.. mane ade!
tacink lebih *tak lahhh...
jiwang *weyh.. aku brutal laaa.. :D
nerd * ^_^


sebenarnya ada banyak lagi.. cuba tengok... sume buruk buruk aje.. tade ke yang baik untuk aku? hahaha.. tape laa.. ape ape pon.. aku sayang korang sume!


tibe tibe rasa macam nak letak gamba pakcik neyh.. haa.. comel sangat! :)

No comments: