SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Tuesday, 13 December 2011

hari hari indah :)



assalamualaikum.. 
yup.. ni post yang pertama *sebagai penebus kesalahan 
aku dah janji kan tadi? hee.. yang ni ialah gambar gambar waktu kami semua berSWIMMINGPOOL di rumah teacher RAHIMATUN :)
thank you teacher! 
semua yang pergi ni adalah wakil bomba *ada je yang ahli lain dan dah keluar sekolah dah pon
teacher buat ni untuk meraikan kami sebagai pelajar yang dah habis SPM *tapi empat orang lagi belom habis
awal awal perancangan, ramai gila yang akan datang.. tapi tulah.. manusia.. janji tinggal janji *ayat kau!
ni antara gambar gambarnya *aku tak buat college

waktu mula mula datang :)











lepas sampai, kitorang terus pergi rumah cikgu kat CASA IDAMAN.. mula mula ada conflict dengan guard *diorang dengki :P tapi selepas tu semuanya berjalan lancar *walaupun hujan kami tetap dengan pendirian

semasa berada di dalam rumah




waktu dalam rumah, kitorang memasak dan lain lain.. serious macam rumah sendiri.. selamat teacher tu sporting :) btw, lepas makan.. kami terus TERJUN!



habsah takut air~  












aksi stunt daripada mereka



antara yang pergi


macam maca permainan yang kami main semasa ada kat sana.. nak tahu apa?

permainan :)


membuat aksi lagak ngeri


bermesej


bermain bola air


mengapungkan diri


menahan nafas


membuat kumpulan bermain *group aku,habsah,esha dan shira menang


berenang bersama


bergambar


membuat belon terapung :)

sebenarnya banyak lagi.. tapi lupa nak take pic.. seperti, meniup belon, membaling belon, membuang belon merata rata, makan didalam pool, menari salsa didalam air, buat ponco ponco, 'mencuci mata', tutorial berenang dan lain lain :) selepas tu, semua orang balik dengan wajah kepenatan

wajah kepenatan












namun begitu



selepas saya ditinggalkan bersendirian di perhentian bas.. adena dan esha pergi ke bukit bintang.. ishhh.. jeles nie.. hahaha

that's the end of our story.. byebye!

2 comments:

nurhabsahosman said...

haha . kau buat lawak ngeri pulak kate aku takut dengan air ye !
haha , btw . aku rindu dengan semua ni :)

munirahmazzuki said...

eleyh.. kau habsah.. hahaha :)