SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Tuesday, 31 January 2012

new contest by tasya- blog saya yang paling teramat kemas :)


assalamualaikum.. yey! kembali lagi! ^_^ *beberapa minit kemudian

hahahha..  semangat kan? btw, saya just nak make it simple.. saya ada join satu contest blog ni.. 
macam mana saya boleh terniat nak menyekodeng melihat blog ni? saya terniat sebab tengok owner dia nampak manis dan comel.. blog dia pon nampak menarik.. bila saya lihat lihat blog dia.. tiba tiba nampak satu contest..

"eyhh!! dia buat contest lahh!"

so, saya decide untuk join cik tasya
saya tahu blog saya tak sekemas awak awak awak dan awak.. tapi saya join sebab nak tambah kawan.. saya yakin cik tasya boleh jadi kawan saya sebab dia kelihatan peramah! 




SYARAT SYARAT NYA ADALAH :D

tertutup terbuka kepada lelaki dan perempuan *yang rasa tengah tengah tu.. maaf =,="
wajib follow cik tasya kat sini
boleh add cik tasya jugak kat sini
buat tajuk entry 'contest blog paling kemas' *saya je memandai tukar ^_^
letak banner *penat cik tasya buat tau :)
tag kawan kawan awak semua
dan follow sponsor

so, saya rasa.. saya dah ikut dan buat semua tu.. harap berjaya! aminnnn~



Monday, 30 January 2012

awak rasa tak macam yang saya rasa?



assalamualaikum rakan rakan! ok.. saya friendly *perasan

macam yang awak semua tahu *kalau perasanlah blog saya telah berubah wajah, bentuk, rupa dan rasa :) 

disebabkan blog saya sudah berubah wajah.. hampir tiap tiap hari saya merenung dan termenung tengok baby saya ni.. :) saya cinta dia sangat! *padahal blog je pon kalau awak semua nak tahu.. masa mula mula saya nak buat blog ni.. doploh kali saya fikir.. macam mana nak edit =,=" maaf, saya langsung tak berbakat dalam seni lukis.. kalau awak semua nak tahu juga, saya jenuh memikirkan apa yang sesuai.. warna, bentuk, lagu blaaaa blaaa and also blaaa blaa.. hahaha.. finally.... jeng jenggg..
..
..
..
..
..
..
..
..
inilah hasilnya =,="

gila lah.. mula mula ingat nak buat gempak lah sangat kan.. habis tu.. hmm.. ape kejadahnye.. macam tu juga lahh rupanya :P tak menakjubkan langsung.. baru engat nak buat bila orang tengok blog ni rasa macam nak kidnap.. burnnnn~ angan angan mu terlalu tinggi sayang.. hahaha..

korang rasa tak macam yang saya rasa..

 blog ni terlalu girlish sangat
silau biji mate tengok pink
lagu asyik stuck
tak menarik
blaaa blaaaa n blaaa too..

 jika ada.. ada sependapat dengan saya.. tapi tu lahh.. saya tak rajin nak buat lagi.. hehe.. nanti lah.. btw, for your information.. sebenarnya saya dah edit lama dah.. just tak sempat nak tunjuk kat awak semua..
baiklah.. jari dah patah lenguh.. jumpa lagi *poyo 


dibuka :)


salam sejahtera semua.. lihat lihat dan lihat :) sekarang blog saya sudah dibuka untuk semua.. yeyyyy! ^_^ *lompatlompat ok tak blog saya sekarang? tape.. saya tahu ianya sangat lahh cantik huduh.. tapi.. itu jelah yang termampu.. dengan cuaca keadaan dan  masa yang tak mengizinkan.. saya dah berjaya membiarkan blog kesayangan saya ini bersawang.. TAHNIAH! weee.. hahahaha.. tak mengapalah.. tapi.. kepada pembaca di luar sana *macam ada je saya ingin meminta maaf kerana tak dapat menyempurnakan lagi blog ini.. maklumlahh.. bakal perdana menteri :P sibuk lahh sygggg...

apa apa pun.. harap saya akan lebih berusaha gigih untuk membaiki blog saya ini *skema
saya juga akan meghupdate post yang dah berkurun lama nya tak di update :D

ok lah.. mahu berehat sebentar bersama kit-kat :D bye bye!