SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Monday, 30 January 2012

awak rasa tak macam yang saya rasa?



assalamualaikum rakan rakan! ok.. saya friendly *perasan

macam yang awak semua tahu *kalau perasanlah blog saya telah berubah wajah, bentuk, rupa dan rasa :) 

disebabkan blog saya sudah berubah wajah.. hampir tiap tiap hari saya merenung dan termenung tengok baby saya ni.. :) saya cinta dia sangat! *padahal blog je pon kalau awak semua nak tahu.. masa mula mula saya nak buat blog ni.. doploh kali saya fikir.. macam mana nak edit =,=" maaf, saya langsung tak berbakat dalam seni lukis.. kalau awak semua nak tahu juga, saya jenuh memikirkan apa yang sesuai.. warna, bentuk, lagu blaaaa blaaa and also blaaa blaa.. hahaha.. finally.... jeng jenggg..
..
..
..
..
..
..
..
..
inilah hasilnya =,="

gila lah.. mula mula ingat nak buat gempak lah sangat kan.. habis tu.. hmm.. ape kejadahnye.. macam tu juga lahh rupanya :P tak menakjubkan langsung.. baru engat nak buat bila orang tengok blog ni rasa macam nak kidnap.. burnnnn~ angan angan mu terlalu tinggi sayang.. hahaha..

korang rasa tak macam yang saya rasa..

 blog ni terlalu girlish sangat
silau biji mate tengok pink
lagu asyik stuck
tak menarik
blaaa blaaaa n blaaa too..

 jika ada.. ada sependapat dengan saya.. tapi tu lahh.. saya tak rajin nak buat lagi.. hehe.. nanti lah.. btw, for your information.. sebenarnya saya dah edit lama dah.. just tak sempat nak tunjuk kat awak semua..
baiklah.. jari dah patah lenguh.. jumpa lagi *poyo 


No comments: