SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Tuesday, 31 January 2012

new contest by tasya- blog saya yang paling teramat kemas :)


assalamualaikum.. yey! kembali lagi! ^_^ *beberapa minit kemudian

hahahha..  semangat kan? btw, saya just nak make it simple.. saya ada join satu contest blog ni.. 
macam mana saya boleh terniat nak menyekodeng melihat blog ni? saya terniat sebab tengok owner dia nampak manis dan comel.. blog dia pon nampak menarik.. bila saya lihat lihat blog dia.. tiba tiba nampak satu contest..

"eyhh!! dia buat contest lahh!"

so, saya decide untuk join cik tasya
saya tahu blog saya tak sekemas awak awak awak dan awak.. tapi saya join sebab nak tambah kawan.. saya yakin cik tasya boleh jadi kawan saya sebab dia kelihatan peramah! 




SYARAT SYARAT NYA ADALAH :D

tertutup terbuka kepada lelaki dan perempuan *yang rasa tengah tengah tu.. maaf =,="
wajib follow cik tasya kat sini
boleh add cik tasya jugak kat sini
buat tajuk entry 'contest blog paling kemas' *saya je memandai tukar ^_^
letak banner *penat cik tasya buat tau :)
tag kawan kawan awak semua
dan follow sponsor

so, saya rasa.. saya dah ikut dan buat semua tu.. harap berjaya! aminnnn~



No comments: