SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Tuesday, 21 February 2012

jom kahwin awal :P


hai semua! cuba tengok tajuk post kali ni.. macam bagus bagus je kan? hahaha :)
sengaja je buat tajuk macam tu.. *sebab mama baca :)
ok lah.. tujuan saya buat tajuk macam tu ada kena mengena dengan benda yang saya nak cerita ni *fakta bukan auta ataupon sekadar bergosip

baru baru in *padahal baru beberapa second saya mendapat tahu bahwasanya senior saya sudah berkahwin.. dan.. mendapat seorang cahaya mata *GILA LAH!
macam tak percaya!  haaaa.. serious..
tapi baby tu sangat comel
hmm.. actually.. baru baru ni banyak juga lah terbaca artikel artikel mengenai kebaikan kahwin awal *scary gila, masak pon tak reti

ok lahh.. pendek kan cerita.. tadi.. saya cakap lah kat mama tentang senior saya

irah : mama, nak tahu tak? senior kakak dah kahwin
mama : eyh, ye ke? umur berapa tu?
irah : tua setahun dari kakak. dia baru dapat baby. comel!
mama : ishh.. awal nya.. gatal lah tu.
irah : mama, bukan ke kalau tak kawin berlagak macam kawin tu lagi gatal?
mama : memang lah.. tapi...
irah : ouh.. kalau mama.. mama setuju kakak kawin awal ke nak kawin lambat tapi menggatal dengan orang? 
mama : =,="

hahaha.. ok.. saya dengan mama memang tak sekepala.. hahaha.. last last papa datang.. then dia cakap..

papa : sebenarnya kawin awal or kawin lambat.. dua dua ada kebaikan dan kelemahan.. blaaa blaaa blaaaa

ok.. hero kami.. seperti biasa.. PAPA! hehe..


p/s : saya tak maksudkan yang saya nak kawin awal ok? jangan salah faham



Eifa Shahbudin



kak iefa.. pinjam baby kejap :)

No comments: