SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Tuesday, 7 February 2012

smile :)

Photobucket


selamat sejahtera semua! :)

baiklah.. hari ni.. mood macam baik siket *macam baik sebab.. tadi.. akhirnya saya dapat pegang duit *gaji saya  FINALLY! first time uh.. *lompat lompat tapi sekejap je =,=" mama cakap.. saya tak boleh pegang duit banyak banyak.. yelaahhh.. mama ingat saya budak kecik lagi kot.. :( tak apa lah.. malas nak fikir.. hmm.. apa yang penting.. saya dah pernah pegang duit sendiri.. hahaha..

baiklah.. macam yang pernah saya cakap sebelum ni.. saya tak pandai nak cakap dan bercerita tentang perasaan sangat =,=" haa.. susah kan? tadi saya betol betol nak buat sesuatu.. tapi tak reti.. haaa.. susah susah!

btw, tadi saya berbelanja :) ber-share dengan shazwan mazlin.. kami beli pizza! :D

post lama yang baru teringat perlu di publish kan

No comments: