SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Saturday, 11 February 2012

tak perlu kata apa apa :)


assalamualaikum.. baiklah.. hari ni.. saya akan bercerita satu cerita panjang pendek.. lama gila sekejap aje.. dun worry :P

tadi.. saya tiba tiba terlintas nak online.. so, bukak lah fb dan lain lain.. tiba tiba.. ada seorang mamat yang tidak kenali.. IM saya.. dan dia seakan akan ingin menyakitkan hati saya.. hahaha.. maaflah bro, saya tak kisah pon.. secumit pon tak terasa *konon.. tapi.. saya just nak kongsikan.. sedutan petikan ayat pakcik tak sekolah hensem tu =,=..


saya rasa.. dia macam budak kecik.. tak matang.. haishhh.. apa kena lah dia ni.. cakap terima kasih pon salah kan? ishhh.. dah lah start start terus cakap macam tu.. tahu lah diri ni huduh.. tapi.. beragak lah.. nenek kebaya kebayan pon ada hati dan perasaan tau =,=" sob sob..
tak apa lah.. mungkin itu je kot yang saya nak kongsi dengan awak semua.. yang lain macam.. tettttttt -___-
hahaha.. bye! assalamualaikum :)





No comments: