SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Monday, 2 April 2012

ouh bulan yang dirindui

assalamualaikum.. eyh.. awak.. saya ada cakap saya nak post pasal HARI HARI TERAKHIR SAYA DITEMPAT KERJA KAN? *apehal caps lock pulak ni? =="
ok.. untuk pengetahuan awak semua.. saya sudah bergelar sebagai seorang 'penganggur' lebih kurang 3 hari c(:
ok.. tak seronok ponn.. hmm.. rindu semuanya tentang Chartis :'(
bos yang garang, abang handsome tu, abang lembut, abg 'oh ye ke', kakak 'hi, my name is jo-ce-lyn, *tiru ayat adena kakak printing, rani "where is my printing?", abang topi keledar, abang rambut pacak, pakcik guard, makcik burger, abang nasi lemak, dan lain lain.. hahaha 
rindu wooo.. ok lahh.. malas nak cerita banyak banyakk.. tengok gambar ok? btw.. sorry.. lambat siket kot.. banyak sangat :)



















tamat! saya rindu awak semua! :')

No comments: