SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Thursday, 21 June 2012

currently di KOREA


assalamualaikum :)
baiklah.. ini antara post yang paling pendek.. hehe.. saja je.. saya ingin mengucapkan..
Selamat Malam, Mimpi Indah dan Jangan Lupa Baca Doa Sebelum Tidur :P
iloveyououlsss :)
p/s : saya tak pengsan waktu raptai tadi.. lalalala~ 

Monday, 18 June 2012

kepenatan yang menggila -____-



assalamualaikum :)
salam sejahtera, salam perpaduan dan salam 1Malaysia *kenyit mata*
baiklah.. cerita saya pada hari ini berkisar tentang SUKAN SEKOLAH 2012
untuk pengetahuan anda semua, sukan sekolah saya bakal diadakan di PADANG SEKOLAH SMK RAJA ALI pada 23 JUN 2012, sabtu :) 
so, laiii laiii laiiii.. moh semua pakat pakat datang ke sekolah saya :)
sekiranya anda hadir, anda akan nampak atlet atlet seperti saya berlari untuk mengumpul mata.. choyyyy.. munirah perasan -___-"
sebenarnya, tadi.. saya terpaksa balik lambat disebabkan kawad bomba :') tak mengapa, sekurang kurang nya BOMBA dan bukannya PENGAKAP T_____T HAHA
ok.. tak banyak yang saya mampu tulis malam ni.. cuma, saya ingin meluahkan rasa yang telah berbuku didalam hati setelah sekian lama *ayat kauuuu -__-
SAYA RINDU ADENA MOHD #HarapMaklum :'(


Saturday, 16 June 2012

hari GILA GILA sedunia


assalamualaikum, baiklah.. macam yang awak awak semua tahu.. post saya sebelum ini mengenai bakal bakal artis *ecehhh :P kini, tiba masanya untuk saya menunjukkan kehebatan saya ! HAHA ok tipu! saya bernyanyi untuk menyenangkan hati sendiri.. walaupun sebijik macam katak panggil hujan :) hoho.. ok.. idea pembuatan video ini hasil daripada adik saya NADRAH MURFIQAH MAZZUKI


video

maafkan saya.. kerana, kegedikan saya agak melampau T____T



tawaran untuk menjadi ARTIS

assalamualaikum :)
baiklah, ini post yang kedua untuk hari ini.. hehe.. actually, saya nak bercerita tentang bakal artis baharu..
baiklah, artis ini diberi nama oleh mak, ayah, atuk, nenek, moyang, jiran #auta
ini cik akak yang cantik jelita dan mempunyai suara yang sangat teramat sedap merdu :)

*lihat! saya dah cakap, dia sangat cantik :) *

saya kenal dia di SMK Raja Ali jugak.. satu kelas dengan dia, sebab kami berdua ambil arab.. dia duduk asrama dengan saya jugak.. tapi tak pernah satu dorm dengan dia.. :( ok, dia sangat peramah, comel dan baik hati.. sebenarnya, saya tak rapat sangat dengan dia.. sebab dia pindah awal sangat T___T tapi kat  Twitter, kami selalu bertegur sapa :) btw, lupa nak cakap.. dia dimiliki seseorang *melepas :P hahaha ok.. saya tak tahu nak cerita apa lagi lihat video dia :) dia gadis yang memakai tudung berwarna merah jambu, dan yang bermain piano merupakan kawan dia, tasha..


sebenarnya, tujuan post ini ialah ingin menyatakan yang saya terlalu cemburu dengan mereka.. mereka dikurniakan suara yang sedap, merdu dan diberi kelebihan kerana pandai bermain alat muzik.. #admire
ok.. sekian sahaja berita hari ini dari saya, Nur Munirah Mazzuki *cakap alaa alaa berita TV3*

cerita kedai kopiesss :)


fuhhhhh.. *tiup blog yang sudah bersarang*
assalamualaikum, salam sejahtera dan salam 1Malaysia *waving* :)
baiklah.. awak awak awak dan awak semua mesti terlalu teramat rindu saya.. kan? haa.. saya tahu tu :') *memang ramai pon pembaca blog kau ni munirah =="
baiklah sayang sayang sekalian *aksi menggoda* macam yang awak awak nampak gambar kat atas tu.. saya ada tulis MAAFKAN SAYA kan? itu bermakna, saya merasakan seperti awak awak semua merajuk dengan saya.. ok.. walaupun beberapa bulan dan bulan bulan seterusnya.. sesetengah daripada anda, ada yang bertanya tentang blog ini..
tetapi, jawapan yang saya mampu beri hanyalah sebuah senyuman :) HAHA ok.. kini, saya kian pemalas untuk menghupdate blog ini.. lalala~ 
tak apa lahh.. hari ini.. saya bertekad untuk menambahkan lagi post post yang ada.. repeat, HARI INI sahaja.. lol :P
ok.. ini kerana, hari ni sahaja yang agak free.. maklumlah, saya kan bakal PM :) jaga anak, kemas rumah, cuci pinggan, mop lantai, sapu sampah, buang sampah, memasak, menjahit, mengait dan lain lain 
HAHA. percayalah, ianya hanya penipuan semata mata *kenyit mata*
ok.. sebenarnya.. post kali ini nak bagitahu.. saya tak sangka, blog baharu ni dah mencecah 100 post :O *pengsan*
tak sangka! :')
ok.. lihat di bawah.. 
tak nampak? haa.. padan muka! HAHA
baiklah, saya nak bersedia untuk membuat post yang seterusnya :)
bye!