SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Saturday, 11 August 2012

hey you!

assalamualaikum :)
ok, readers.. maafkan saya kerana rasanya dah lama tak buat post baru.. fuhhhhhhhhhhh~ *tiup habuk, buang sawang* heee :P
sebenarnya.. baru baru ni saya sedikit busy..
selain daripada hal sekolah.. habis sahaja waktu persekolahan *1.10pm* 
saya ada akan jamming bersama rakan rakan saya.. hampir setiap hari.. sampai laa petang..
malam, study as usual.. kalau nampak saya online tu.. mesti pasal assignment..
rasanya, saya dah boleh tabahan hati.. so, saya active kan facebook balik.. tapi, kalau lepas ni rasa tak penting.. saya deactivate balik.. maybe :)
tweet.. hahaha.. ok, saya sedikit addict dengan benda alah itu :P
so, almost everyday.. terutama sekali, waktu rest dari study saya *9-10*
baiklah, mengenai jamming,
sebenarnya, pada mulanya saya bersama habsah..
 tapi dia dah tukar.. tak buat persembahan sebab jadi photographer :(
dah tak ada geng.. ok tipu! *baling klcc*
hahahaha.. ok, awak nak tengok ke apa yang kami buat masa jamming? hmm.. boleh..
i guess so -__-"
nanti saya ambil semua video dari mereka mereka
:)
and.. kalau awak awak nak tahu.. sekarang saya dalam proses untuk belajar satu lagu yang sangat senang.. dengan bermain guitar :)
kali ni, saya dah minta permission mama.. so, tak ada hal lah! direstui :)
so, thanks to mama!

No comments: