SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Wednesday, 1 August 2012

mere


assalamualaikum..
 heyy, awak awak.. rasa macam dah lama tak update blog.. kan? 
rindu.. ye saya rindu awak.. *nanges* T____T
hahaha.. ok, lupakan.. dah berapa hari ehh tak update blog? hmm.. satu dua tiga empat okbai! malas nak kira :P
sebenarnya, saya baru lepas study, siapkan assessment, buat nota.. homaii.. baju tak gosok lagi.. dan perlu sambung study :')
banyaknya tugasan dalam satu masa -__-"
ok, sebenarnya.. saya rasa nak ceritakan sedikit tentang rutin saya baru baru ni..
habis je waktu sekolah, normally.. ada jamming.. 
selepas itu, balik rumah.. on air-cond dan kipas, mandi, solat dan terus buka buku.. study
5-6.. biasanya, tidur.. hahaha..
selepas tu, dengar lagu.. check 'to do list' untuk malam.. 
berbuka dan mula study balik dari pukul 8.. pukul 10-11 waktu untuk rest dan gosok baju..
selepas tu, sambung study dan tidur :)
*kenapa banyak sangat waktu study ni =,="*
ok.. rasanya, disebabkan jadual yang agak padat, masalah yang tak pernah habis dan cuaca yang terlalu dan teramat panas ini telas menyebabkan migrain datang berlari lari, berkejaran.. *unsur hiperbola yang melampaui batas* =..="
hahahahha.. ok.. so, cara yang mampu saya fikir untuk tenangkan fikiran untuk sementara waktu ni.. hanyalah dengan cara.. errr.. makan ubat -__-" terpaksa! haa.. kalau migrain dan tak dapat kawal.. sure sure laa boleh demam.. tak mahu! saya nak pergi sekolah *saya si budak nerd*
disebabkan migrain yang terlalu kerap.. semalam, mama paksa untuk pergi clinic dan ambil balik ubat tu.. -__-" dan seperti biasa.. ubat tu. kesan dia 8 jam.. so, waktu dalam kelas.. rasa macam.. kerusi nak terbalik kebelakang akibat mengantuk yang teramat sangat.. lol :P tapi, setakat ni.. alhamdulillah.. tak tertidur pulak dalam kelas.. *saya ada ilmu kebal* hahaha.. 
cuma, waktu bercakap dan melayan kanak kanak ribena dalam kelas tu.. semakin berkurangan.. HAHA
sebab tak larat nak cakap dan terasa nak muntah akibat pening yang terlampau..
ohh.. maafkan saya.. dan kebelakangan ni, saya berpelakuan agak pelik bin aneh bin weird bin awkward lol :P hahaha.. 
ok.. rasanya, itu je yang mampu tulis untuk setakat ni *scroll ke atas, macam panjang je post kali ni*
hahaha.. bye :)



No comments: