SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Sunday, 5 August 2012

saya bakal merindui bulan yang semakin menghilang


assalamualaikum
baiklah.. sekarang.. tepat jam.. 11.43pm, 5 Ogos 2012 :')
rasanya, tak banyak yang saya boleh type sekarang.. just..
doakan test saya.. esok :) sejarah..
sebenarnya, sekarang.. saya dalam proses untuk menenangkan hati, perasaan, jiwa dan raga.. hahaha
bercelaru! :')
dalam masa yang sama.. saya terlalu rindukan handphone saya, mp4 saya.. sebab ada sesuatu yang dah menjadi rutin saya untuk lakukan setiap hari.. dan tiba tiba..
saya hilangkan.. saya tinggalkan.. jauh dari saya.. hahaha.. 
tak sabar.. nak pergi sekolah esok.. ambil balik handphone tu.. saya betul betul rindu :')
btw, saya baru sahaja selesai untuk menyiapkan kerja Muet yang perlu di submit kan esok.. 
hahaha.. disebabkan kecelaruan yang melampaui batas.. satu kerja pon tak boleh nak hadam dalam otak..
ok.. rasanya.. itu je yang saya nak post untuk kali ni.. so, selamat malam :)

jangan berharap pada seseorang...
sedangkan bayang bayang sendiri pon meninggalkan kita menjelang malam..

No comments: