SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Saturday, 22 September 2012

roly poly :)

assalamualaikum..
haaa.. tiba tiba rasa rindu kat blog ni... huuuu :')
baiklah, sebelum sebelum ni.. saya terlalu + teramat busy dengan latihan, jamming dan sebagainya..
dengan tutorial class, study group dan lain lain telah membuatkan saya terpaksa balik dari sekolah lambat dari biasa *luar biasa lambatnya*
penat ouhhhhh.. *sigh*
tapi nak buat macam mana.. haaaa :))
baiklah, mungkin hari yang dinanti nanti telah tiba.. hee :P
esok, majlis perpisahan pra u
kalau nak datang jumpa saya boleh juga :)
selepas sekolah *sekolah ganti saya akan berada di Hotel Dynasty, Kuala Lumpur
Hi-Tea kat sana *lompat lompat*
haaa.. esok, ada dua persembahan yang saya akan buat
lagu pertama : somebody that i used to know by gotye
lagu kedua : count on me by bruno mars boffie saya *tutup muka*
dan... untuk pengetahuan semua.. tema esok adalah RETRO STYLE *roly poly roly roly poly*
ayuh kita main cucukcucuk bintang! hahahahaha lolme :P
and seperti biasa.. saya memang tak ada pakaian yang sesuai.. dan saya tidak reti berfesyen bagai.. so, saya terpaksa...
sobbb sobbb T___T
actually, tadi try pakai baju yang dah beli hari tu.. walaupun dia tak nampak retro.. tapi ada unsur polka dot uhh.. haa.. kira ok laaa :P
haa.. tak tahu nak matching dengan apa baju tuuuu.. haaa.. someone, please help me!
rasa macam nak call adik.. nak tanya, mana dia letak semua tudung dia.. adoiiiii
*inilah balasan orang selalu menangguhkan kerja*
btw, tadi.. selepas study dan bermain game.. saya decide untuk try baju tu.. just nak cari gaya retro.. habis semua barang mama and papa saya punggah.. and finally.. dapat satu gaya *padahal banyak, tapi ini yang paling retro :)
tapi, esok.. saya tak pakai macam tu pon..
walaubagaimanapun, pada ketika ini.. saya masih tidak mampu untuk melelapkan mata.. gementar mungkin.. hmmm -__-"
baiklah, rasa saya perlu gosok baju sekarang.. so, selamat malam! :)




No comments: