SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Wednesday, 18 September 2013

Moon

 
 
 
Assalamualaikum
 
9:30 PM
9/18/2013
Rabu
 
hai! kita berjump lagi pada pertengahan bulan yang dinanti :)
tepat sahaja selepas azan Maghrib, tibalah saat yang saya nantikan.
tepat 13 Zulkaedah!
FULL MOON !
yeyyyyyyy~ *dancing*
malangnya, tak dapat menikmati malam yang indah.
esok ada next paper untuk trial STPM. fuhh fuhhh~ 
Ekonomi Malaysia dan Sejarah Malaysia & Asia Tenggara
wish me luck!
dan tak lupa juga pada individu yang bakal dapat result MUET esok.
GOOD LUCK GUYS :)
 
note : penantian tidak akan lagi menjadi suatu penyiksaan sekiranya hasilnya muncul didepan mata. sabar itu indah


kini dan masa akan datang :)

assalamualaikum :)
setelah beberapa kurun saya menyembunyikan diri. akhirnya saya kembali *itu pun selepas beberapa post*
maafkan patik :P
rupanya tanpa saya sedar. hari demi hari. saya semakin dewasa. wooooo~
untuk pengetahuan, hari ni merupakan hari anugerah kokurikulum. anugerah koko terakhir yang boleh aku rasai sendiri sepanjang zaman persekolahan *sigh*
rasa berat hati untuk tinggalkan bangku persekolahan. sebab saya tahu, sejurus selepas meninggalkn alam persekolahan ni. semua akan mengambil haluan masing masing.
sure! saya bakal merindui mereka.
btw, tadi Azrol jadi tokoh koko lelaki.
tiba tiba rasa macam diuji.
hahahahahaha
SAYA KUAT!

Tuesday, 17 September 2013

puisi indah

semakin aku berlari
mencuba untuk menghapuskan mimpi mimpi sepi
semakin jelas bayangan itu
adakah itu sekadar ilusi
ataupun
mainan hati
hapuskan jejakmu
agar aku
mampu menyinari kembali langit yang kian gelap

Monday, 16 September 2013

duhai hati

Hidup ini adalah pilihan. Dan pilihan kau, bukan aku


Jangan tunggu. Penantian dan harapan itu sakit kan? Doa.



Hidup adalah buku latihan yang selalu kita padam bila salah dalam menulis kata. Dengan kesalahan, kita temui dan mencari jawapan yang baru:

aku akan selalu mencintai

aku berhenti dari berharap.
mencintai kau, membuatkan aku bertambah lemah.
sekarang, aku ikhlas.
melepaskan kau pergi.
walaupun hati menidakkan. 
kau berhak mendapat bahagia.
hati ini, akan aku jaga.
hari demi hari.
pasti pulih kembali
  cuma waktu yang mampu menghapus kenangan.