SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Monday, 14 October 2013

hari ini

ASSALAMUALAIKUM :)

sejak kebelakangan ni aku rasa macam malas nak buat semua benda. padahal banyak je kerja. kadang kadang rasa macam nak tumbuk muka semua orang yang aku jumpa *dah kenapa kau stress sangat ni munirah* rasanya makin dekat dengan final exam. makin berlambak pulak kerja sekolah. kadang tu asyik fikir nak habiskan final cepat cepat je. ye lah. stress macam ada orang bina bangunan letak atas kepala *cerita kau ni nak gempak je munirah*

sekarang ni jiwa asyik bergelora je. kahkahkah. kadang kadang aku rasa macam aku ni brutal. sebab aku memang suka ajak orang bergaduh. bukan apa, sabar aku ni kalau diibaratkan sebiji epal. aku ni lapisan kulit epal yang dibahagi kepada lima belas. *omakaihhhhhh~ bersembang* mungkin beta patut memberi satu bukti betapa brutalnya beta ini. kadang kadang tu rasa macam nak flying kick, hopping kick semua ada lah. selamat lah aku tak habis belajar silat dulu. hahahahahaaha :D

ok, sebenarnya dah malas nak tulis. malas. faham malas. nak cerita pon malas. dah! pergi baca blog lain pulak.

*tunjuk penumbuk*

omakaihhhhh~ gangster jugak aku ni ekh? kihkihkih :P



nota : mohon belajar untuk modal bangga dengan kengkawan. paling paling pon modal untuk elakkan diri daripada diganggu 13 orang bangla. kbye~

No comments: