SMILE LIKE YOU'VE NEVER CRIED, FIGHT LIKE YOU'VE NEVER LOST, LOVE LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT, AND LIVE LIKE YOU'LL DIE TOMORROW

Monday, 9 December 2013

chocolate cadbury



ASSALAMUALAIKUM :)
mengenai post sebelum ni, saya dapat beberapa maklum balas *post cinta pandang pertama*. yang agak memberangsangkan. mungkin mereka pernah merasai benda yang sama. yup. mengenai cinta pandang pertama.  paling tak tahan bila ada manusia yang gatal gatal memerli. hahahahaha :D siapa dia? cuba teka! dia manusia pelik bersifat gegirl yang suka simpan bear bear.

nama diberi Anthony Choo. nama panjang saya tak berani nak tulis.  maklumlah, kang salah tak memasal jejaka berhati tisu tu merajuk then mengadu kat cinta hati dia a.k.a ty. ty dah laa rajin lempang orang. kang tak memasal. hahahaha :D

untuk pengetahuan semua, dia ada buat blog. yes! dia baru berjinak jinak dalam dunia blog. mohon follow dia. boleh stalk dia, apa yang dia cerita dan coretkan mengenai kisah hidup dia. tekan sini untuk melawat :)

No comments: